Via deze website wil ik me gaarne aan u voorstellen, mijn naam is Raymund Bernhardt met ruim 28 jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage en montage van kunststof kozijnen. Daarnaast ben ik ook betrokken bij bouwkundige projecten. Bernhardt kozijn bouw en advies is er voor u als het gaat om advies op maat. Advies op maat is betrouwbaar en op u afgestemd. Wij werken samen met betrouwbare partners, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Wij zien onze klanten dan ook als partner waar wij graag mee samenwerken, met als doel  om samen tot een nog beter product te komen. Ons streven is om een relatie aan te gaan voor een lange tijd. Graag laten wij u kennis maken met onze producten en hopen op een vruchtbare samenwerking. Uiteraard voldoet Bernhardt kozijn en bouwadvies aan alle kwaliteitseisen, passief en veilig wonen staat dan ook bij ons op de eerste plaats. Kortom, alle reden om ons uit te nodigen voor een vrijblijvend gesprek en advies op maat. 


Stuur een e-mail of bel (06 22 89 13 17) en wij komen in actie!!

 • image1

  Elk huis, elk kozijn is uniek

  Bernhardt kozijn en bouwadvies zal altijd de situatie bij u thuis inspecteren. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit kunnen leveren waar u recht op heeft!
 • image2

  Nederlands fabricaat

  Kies voor kozijnen die het Nederlands klimaat aan kunnen en laat u informeren over het gebruik van veiligheids- of gelaagd glas.
 • image3

  Energie besparen

  Dan moet het kozijn wel goed gemonteerd zijn, want u gaat pas echt energie besparen als er geen tocht langs de kozijnen komt.
 • 40% Voordeliger

  Uit onderzoek is gebleken dat kunststof kozijnen ruim 40% voordeliger zijn dan andere
  kozijnen.
 • Oude kozijnen demonteren

  Voordat wij uw nieuwe kozijnen kunnen plaatsen, demonteren we uw oude kozijnen. Hierbij worden de oude kozijnen milieubewust afgevoerd.
 • Libris melius aperiam

  - Tien jaar garantie
  - KOMO gecertificeerd
  - Voorzien van alle keurmerken

Mooie, duurzame, en betrouwbare kozijnen

Contactgegevens

Bernhardt kozijn en bouwadvies

Wilgstraat 11
6562 EP Groesbeek

Telnr. 06 22 89 13 17
E-mail: info@rbkb.nl
Website: www.rbkb.nl
 

Wilt u een offerte laten maken?

Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel naar 06 22 89 13 17

 

Linkedin: Raymund Bernhardt
I
nstagram: Instagram